Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Henrik Stenson leder efter en imponerande första runda i PGA-tourtävlingen Arnold Palmer Invitational på Bay Hill-banan utanför Orlando.

Stenson i ledning men jagas av Woods

En strålande förstarunda gör att svenska golfaren Henrik Stenson toppar tävlingen i Florida. Men strålkastarljuset är fortsatt riktat mot en viss Tiger Woods. Och han har tätkänning.

Henrik Stenson leder efter en imponerande första runda i PGA-tourtävlingen Arnold Palmer Invitational på Bay Hill-banan utanför Orlando, Florida. Med nio birdies och en bogey gick han rundan på åtta under par.

Som jämförelse gjorde Stenson bara en birdie på 36 hål i Valspar Championship förra veckan, där han missade kvalgränsen.

- Det var ingen vits att slösa tid på birdies när jag ändå var chanslös, säger Stenson om förra veckans tävling.

- Golf är ett besynnerligt spel. Förra veckan fungerade inte alls min putter. Jag tyckte att jag fick bra träff på bollen under mina två rundor där men jag kunde bara inte få i bollen och efter det har jag fått jobba lite på mitt puttande, och det har gett resultat.

Amerikanerna Aaron Wise och Talor Gooch ligger ett slag efter Stenson på en delad andraplats. Men den alla är intresserade av är en annan amerikan. Och den pånyttfödda Tiger Woods är också med högt uppe, fyra slag bakom Stenson.

- Jag tyckte att jag spelade bra i dag, säger Tiger Woods.

- När jag först kom tillbaka handlade det bara om att komma in i att spela turneringar igen. Nu känns det som att jag inte längre tänker så mycket på själva banan. Det är för att jag har fått tillbaka känslan.

Alex Norén och David Lingmerth ligger 32:a respektive 111:a efter första rundan.