Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/5

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Stenmarks olycka: "Ska man inte göra som 60-åring"

Ingemar Stenmark klarade sig bra från skador under skidkarriären. 60-åringen hade desto mer otur när han skulle visa dottern hur man åker skateboard. – Jag slet nästan av en sena i axeln, säger han i Hellenius hörna på TV4.

Han har hunnit bli 60 år gammal och lever idag ett ganska stillsamt liv. Men i Hellenius hörna på TV4 berättar han i helgens avsnitt om när han skulle lära dottern Isa, 9, att åka skateboard. En lektion som slutade mindre bra för skidlegendaren.
– Jag åkte skateboard i somras och ramlade. Det ska man inte göra som 60-åring. Jag skulle visa dottern hur man gör. Och så gör man inte, som jag gjorde. Jag slet nästan av en sena i axeln. Hon hade aldrig provat att åka skateboard. Hon skulle testa och jag sa det direkt: "Jag kan visa", säger Stenmark, i programmet enligt Expressen.

LÄS MER: Stenmark släpper sina memoarer

Livet som pappa är dock inte helt nytt för Stenmark. Han har förutom dottern Isa även en dotter från sitt tidigare äktenskap, Nathalie, 32.
– Jag tror att jag är en ganska normal pappa. Jag är varken dålig eller bra. Mittemellan. Det är svårt att veta hur sträng man ska vara. Jag tror att jag är för snäll, men jag kan säga till ibland också. Isa bestämmer mer, säger Stenmark i Hellenius hörna.

LÄS MER: Stjärnan: "Det som får mig att stiga upp på morgonen"

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.