St Louis tränare Mike Yeo fick sparken efter förlusten mot Los Angeles. Arkivbild.

St Louis tränare sparkades efter matchen

|

Direkt efter 0–2-förlusten i bottenmötet mot Los Angeles sparkades St Louis NHL-tränare Mike Yeo. Den assisterande tränaren Craig Berube tar över tillfälligt.

Förlusten hemma mot Los Angeles var St Louis andra i följd och tredje på fyra matcher. Och laget har inte gjort mål på nästan 143 minuter, inte sedan andra perioden mot Vegas (4–1) den 16 november.

- Det är konstigt men i början av säsongen gjorde vi massor av mål, men släppte också in många. Nu gör vi inga mål, men släpper heller inte in så många, säger St Louiscentern Tyler Bozak till nhl.com.

Carl Hagelin gjorde sin första poäng, assist till Matt Luffs mål, efter att ha bytts bort från Pittsburgh till Los Angeles för en vecka sedan.

Los Angeles är trots segern fortfarande ligans sämsta lag på 15 poäng. St Louis är näst sämst på 17.