Jordan Spieth. Arkivbild.
Jordan Spieth. Arkivbild. Bild: Darron Cummings/AP/TT

Spieth fotskadad inför US Open

ANNONS

Jordan Spieth är en av förhandsfavoriterna inför US Open. Men bara två dagar innan den första rundan inleds på Torrey Pines i San Diego, Kalifornien, avslöjar den 27-årige amerikanen att han dras med en fotskada.

En skada som uppstod på ett litet prekärt sätt.

Efter en träningsrunda förra veckan trampade Spieth snett när han lämnade banan och bar på sina klubbor.

– Det har gjort ont, men det är ingenting som kommer orsaka någon skada eller sådant, så jag är okej, säger Spieth.

Han sade dock att han stundtals har haft problem när han har provat sin drive, men att det dag för dag har blivit bättre och bättre.

ANNONS

Jordan Spieth har vunnit tre majortitlar i karriären, däribland US Open 2015 – ett år då han på många sätt dominerade. På sina nio senaste framträdanden på PGA-touren har Spieth svarat för sex topp tio-placeringar, däribland en seger i Texas i april som tog slut på en nästan fyra år lång segerlöst svit.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS