Spelade match i söndags – har nu 14 coronafall

Basebollklubben Miami Marlins har kris. Efter att MLB-säsongen nyligen startat uppges nu 14 personer i klubben, som spelade match mot Philadelphia under söndagen, ha testat positivt för coronaviruset.

ANNONS
|

Det blev 11–6 till Marlins i mötet med Philadelphia Phillies under söndagskvällen och redan i måndags skulle laget spelat ytterligare en match enligt schemat.

Den matchen blev inte av.

Anledningen är att Miami Marlins uppges ha fått 14 positiva coronafall vara elva av fallen ska vara spelare i laget. Att det ska röra sig om så många spelare uppges av ESPN:s Jeff Passan.

Basebollsäsongen i USA har nyligen startats upp och under strikta restriktioner är även NHL och NBA i startgroparna av att återuppta sina säsonger. I september är det även tänkt att NFL ska dra i gång i det hårt coronadrabbade landet.

ANNONS

Förutom Miami Marlins match mot Batimore Orioles kommer även Philadelphias match mot New York Yankees ställas in.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS