Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Skulle bryta sig in hos Kylie Jenner – hamnade fel

Det har pågått en inbrottsvåg i Hidden Hills i Los Angeles.
I området bor flera kända profiler – bland annat Kylie Jenner.
En person ville bryta sig in hos stjärnan – men hamnade hos NBA-spelaren DeMar DeRozan istället, uppger TMZ.

Hidden Hills är ett av de lyxigaste områdena i Los Angeles. Det är ett grindsamhälle som övervakas 24 timmar av dygnet av säkerhetsvakter. I området bor flera kända amerikanska profiler.

Enligt TMZ har området nyligen drabbats av en inbrottsvåg, och för två och en halv vecka sedan bröt sig en man in i NBA-spelaren DeMar DeRozans hem.

DeRozan draftades av Toronto Raptors 2009, och spelade i klubben till 2018. Då trejdades small forwaden, eller shooting guarden som han också kan spela, till San Antonio Spurs.

DeRozan är en fyrfaldig NBA All-Star-spelare, och vann OS-guld med USA 2016.

Mannen som bröt sig in i stjärnans hem fick lämna illa kvickt. Detta då den nästan två meter långe DeRozan jagade ut inkräktaren vid inbrottstillfället.

Mannen flydde, men kunde senare gripas av polis. Nu åtalas han för inbrott, och har förhörts av polis. I dessa förhör framkommer nya uppgifter.

Inbrottet var tänkt att ske hos reality-och sminkstjärnan Kylie Jenner. ”Jag var där för att träffa Kylie”, säger mannen i förhör enligt TMZ. Enligt samma källa ska Jenner även ha försökt utfärda ett besöksförbud mot mannen.

Även Kylies syster, Kendall Jenner, ska ha blivit utsatt för ett inbrottsförsök i Hidden Hills.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.