Skräckskadan i NFL – bröt foten

Dallas Cowboys quarterback, Dak Prescott, skadade sig illa i mötet med New York Giants. Prescott fick bäras av planen på bår medan tårarna föll.

ANNONS
|

Efter en tuff start på säsongen för Dallas Cowboys kommer nu nästa smäll. I mötet med New York Giants skadade sig lagets quarterback, Dak Prescott allvarligt. Efter en tackling skulle det visa sig att Prescott bröt högerfoten.

Detta när foten fastnade under honom efter tacklingen.

När Prescott bars av planen på bår hyllades han av både med- och motspelare som applåderade medan han bars av.

LÄS MER:Patrick Mahomes ska bli pappa

– Jag känner den här mannen väldigt väl. Jag känner till allt han överkommit i sitt liv och jag känner ingen som är mer förberedd både mentalt och emotionellt än Dak. Han är en inspiration för oss alla. Han har all vår kärlek och stöd. Vi har inga tvivel på att han kommer att komma tillbaka, säger Dallas Cowboys ägare och general manger Jerry Jones och berättar att det var hjärtskärande att se skadan.

ANNONS

Löftet från sjukhuset: ”Kommer tillbaka”

Dak Prescott fördes till sjukhus efter olyckan och foten kommer att opereras. Den här säsongen sitter han dessutom på ett utgående kontrakt med Dallas. Detta då parterna försökt komma överens om ett långtidskontrakt men ännu inte lyckats.

Något som kan komma att bli svårare nu med tanke på skadan.

LÄS MER:Tyrod Taylor fick lungan punkterad – av lagläkare

LÄS MER:Brady blev historisk – trots förlust

Prescott själv verkar dock vara vid ganska gott mod trots allt. Lite senare twittrade hans bror, Tad, ut en bild på de två från sjukhuset med ett löfte.

”Han kommer tillbaka, starkare än någonsin”.

Dallas vann matchen med 37–34.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS