Johanna Skottheim. Arkivbild.
Johanna Skottheim. Arkivbild. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Skottheim missar skidskyttesprinten

ANNONS

Johanna Skottheim missar dagens skidskyttesprint i Oberhof. Hon känner sig inte hundra procent, däremot var coronatestet negativt, uppger skidskytteförbundet.

De slovakiska stjärnorna Paulina och Ivona Fialkova lämnar däremot världscupen. Båda systrarna har tidigare haft covid-19 och på sitt Instagramkonto berättar Ivona om att hon fortfarande lider av sviterna av viruset.

"Jag vill informera om att jag fortfarande har hälsoproblem på grund av sviterna av covid. Och de är för närvarande oförenliga med elitidrott. Vi har därför bestämt oss för att genomgå mer undersökningar och reser därför hem till Slovakien", skriver Ivona Fialkova, enligt Expressen.

När Ivona Fialkova växlade över till storasyster Paulina på den andra sträckan i mixedstafetten i söndags drabbades hon av andningsproblem och kollapsade i startområdet.

ANNONS

Ingela Ahlberg/TT

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS