Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Sjukstuga i Frölunda – juniorerna får chansen

Mats Rosseli Olsen klev av skadad mot Djurgården – och Lucas Raymond samt Rhett Rakhshani har sjuknat in sedan tidigare.
Det öppnar upp för Frölundas juniorer mot HV71.

En hyllningsmatch till dåtiden – och en 2–1-seger mot Djurgården – har lagts till historieböckerna. Nu laddar Frölunda för ett nytt rivalmöte – men några nyckelspelare kommer missa mötet med HV71.

Först och främst Mats Rosseli Olsen – som fick kliva av mötet med Djurgården.

– Han är skadad, inte spelbar, är tränare Roger Rönnbergs tydliga besked inför lördagen.

Men det slutar alltså inte där. Varken Rhett Rakhshani eller Lucas Raymond var med mot Djurgården, och de missar även mötet med HV71. Där är orsaken sjukdom.

"Imponerad av göteborgarnas törst"

In ser bland annat Jonatan Lundin-Andersson ut att komma från J20, medan Elmer Söderblom (som även spelade mot Djurgården) ser ut att få fortsatt förtroende.

Juniorerna kommer att mötas av ett fullsatt Scandinavium, vilket för tränare Rönnberg att lyfta på hatten:

– Jag är imponerad av göteborgarnas törst efter ishockey och att vi fyller ladan allt oftare, säger Rönnberg – och skickar en hyllning till personerna "back stage":

– Även våra människor i klubben som jobba metodiskt med att få hit folk, de gör ett fantastiskt jobb. Det är kul och det betyder mycket för oss i laget. Det är alltid roligare att spela inför en storpublik.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.