Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Steve Cotterill, manager i den engelska League 1-klubben Shrewsbury, är coronasjuk och kvar på sjukhus. Han missar FA-cupmötet med Southampton på S:t Marys-stadion. Arkivbild
Steve Cotterill, manager i den engelska League 1-klubben Shrewsbury, är coronasjuk och kvar på sjukhus. Han missar FA-cupmötet med Southampton på S:t Marys-stadion. Arkivbild Bild: Cath Ivill/AP/TT

Shrewsburys manager intensivvårdas

Steve Cotterill, manager i den engelska League 1-klubben Shrewsbury, intensivvårdas sedan han insjuknat i covid-19. Cotterill, 56, fördes till sjukhus i slutet av förra veckan men uppges vara på bättringsvägen.

– Det är en lättnad för alla. Jag har pratat med honom de senaste dagarna och jag kan berätta att han mår bättre, säger hans medarbetare Aaron Wilbraham.

Shrewsbury drabbades nyligen av ett coronautbrott och tvingades ställa in FA-cupmötet med Premier League-klubben Southampton. Den matchen spelas på tisdagskvällen – men med Cotterill kvar på sjukhus.

– Han har sagt till mig att berätta för grabbarna att han ska se matchen från sängen, så att de är på tårna, säger Wilbraham.