Shinnimin bötfälld efter filmning mot Frölunda

Brendan Shinnimin, 28, tvingas till böter efter att han filmat under mötet mot Frölunda. Det meddelar disciplinnämnden under onsdagen.

ANNONS
|

Det var stundtals ganska grinigt i Scandinavium när Frölunda och Växjö möttes. Det skulle krävas straffar innan Ryan Lasch kunde kliva fram och avgöra för sitt Frölunda.

LÄS MER: Tokhyllas av Rönnberg – Lasch själv är dock inte nöjd

En som var i hetluften under matchen var Växjös Brendan Shinnimin. Den 28-årige forwarden besökte utvisningsbåset flera gånger och åkte bland annat på tio minuter för unsportsmanlike conduct.

Dagen efter mötet kom beskedet att forwarden tvingas böta 5000 kronor efter att han filmat under mötet mot Frölunda.

"Genom uppgifter i anmälan och filmsekvensen finner nämnden det utrett att klubban träffat Brendan Shinnimin på benskydden och att han gjort sig skyldig till diving som påstås i anmälan. Nämnden anser att den är av sådan art att den bör leda till bestraffning i form av ett måttligt bötesstraff", skriver disciplinnämnden i sin bedömning.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS