Sergio Rico intensivvårdas efter hästolyckan

PSG-målvakten Sergio Rico vårdas fortsatt på intensiven för en allvarlig huvudskada efter hästolyckan på söndagen. ”De närmsta 48 timmarna är kritiska”, skriver hans familj i ett uttalande.

ANNONS
|

På söndagen kom nyheten att Paris Saint-Germains spanske målvakt Sergio Rico, 29, skadats i en olycka med en häst. Han drabbades av en allvarlig huvudskada och fördes med helikopter till sjukhus.

Dagen efter vårdas han fortsatt på intensiven och läget beskrivs som allvarligt, det rapporterar Reuters.

I ett uttalande skriver Ricos familj mer om olyckan, som inträffade utanför Sevilla under ett firande av en pilgrimsfärd.

”Efter att ha tillbringat en och en halv timme i sällskap med familj och vänner blev han påkörd av ett ekipage och träffad av en skenande häst”, skriver familjen.

”De närmsta 48 timmarna är kritiska”

De fortsätter:

ANNONS

"Sergio är i goda händer och kämpar för att återhämta sig. Han får den bästa behandlingen men de närmsta 48 timmarna är kritiska. Vi inväntar de medicinska resultaten som vi hoppas är positiva".

Sergio Rico kom till PSG 2020 och under förra året var han utlånad till Mallorca. Rico slog igenom i Sevilla.

Reuters skriver att Rico fick tillåtelse av PSG att resa till Spanien och delta under pilgrimsfärden.

LÄS MER:Sergio Rico förd till sjukhus efter fall från häst

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS