Segern satt långt inne för Pixbo

Klara Loneberg bytte Mariestad och allsvenskan för Pixbo och SSL. En värvning som betalade av sig direkt för Pixbo. – Vi ska avgöra mycket tidigare, säger hon efter förlängningssegern.

ANNONS
|

Det blev en pangstart för Pixbo när Isabell Krantz gav hemmalaget ledningen efter dryga åtta minuter. Men Pixbo och Täby skulle följas åt och efter att Amanda Lööv Miljevic kvitterat för Pixbo till 3–3 blev det förlängning.

En förlängning där Klara Loneberg var med och avgjorde för sitt Pixbo när hon spelade fram Elisa Krupnova till segermålet.

– Det var väldigt skönt! Men vi borde ha tagit dem över full tid och jag tycker inte att det skulle ha blivit så spännande som det blev. Vi ska avgöra mycket tidigare, säger Loneberg.

Skön start på säsongen?

– Absolut! Det ska bli väldigt kul att få fortsätta säsongen och jag tycker jag har kommit bra in i laget både på och utanför planen. Det är kul att spela med så bra spelare och det är en nivå upp från allsvenskan.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS