Se stjärnans otroliga hole in one – studsar bollen på vattnet

Inför US Masters slog den spanska stjärnan Jon Rahm till med en spektakulär hole in one. Bollen studsade flera gånger på vattnet (!) innan den rullade ner i hål. Se slaget ovan!

ANNONS
|

På torsdag startar US Masters på Augusta National och på träningen inför fick tittarna se ett slag utöver det vanliga.

På inspelsdagarna finns en publikfriande tradition att spelarna på 16:e hålet lägger bollen intill vattenkanten och slår ett slag där de försöker studsa bollen på vattnet, ungefär som när man kastar macka med en sten. Vem som kom närmast av spelarna råder det inga tvivel om.

För spanjoren Jon Rahm lyckades nämligen att slå till med en spektakulär hole in one.

För Rahm blev slaget en fin födelsedagspresent – på tisdagen fyllde han 26 år.

Superslaget kan visserligen inte betraktas som en äkta hole-in-one, efter det inte slogs från tee. Men en äkta lyckades han med redan på måndagen, när han träningsspelade på hål fyra.

ANNONS

26-åringens slag sprids som en löpeld på sociala medier och det tål att ses flera gånger om.

LÄS MER:Tidig start för Woods och Stenson i Masters

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS