Jusef Erabi. Arkivbild.
Jusef Erabi. Arkivbild. Bild: Anders Wiklund/TT

Säsongen över för Hammarbys Erabi

Säsongen är över för Hammarbys Jusef Erabi.
En fotskada, som han råkade ut för i senaste matchen, 1–1 hemma mot IFK Göteborg, stoppar honom från spel under den allsvenska avslutningen.

ANNONS

– Jag tror att jag trampade igenom när jag missade friläget. Något konstigt hände. Det gör skitont, sade 20-åringen innan han lämnade Tele2 arena på kryckor.

Anfallaren har opererats. Klubben meddelar att ingreppet var lyckat och att han nu har månader av rehab framför sig.

"Det är tråkigt att missa de sista matcherna. Nu är det fullt fokus på rehab och jag ser fram emot att komma tillbaka starkare än någonsin", säger han i ett pressmeddelande.

Erabi har gjort sju mål på 23 matcher i årets allsvenska. I september spelade han för U21-landslaget i EM-kvalen mot Makedonien och Gibraltar.

Sportchefen Mikael Hjelmberg:

ANNONS

"Det är ett tråkigt besked både för Jusef och för Hammarby. Vi blir av med en formstark och skicklig spelare", säger han.

Hammarby, femma i allsvenskan, möter närmast Häcken hemma på söndag.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS