Sarah Sjöström om olyckan: ”Trodde jag var en drama queen”

För två veckor sedan halkade Sarah Sjöström på en isfläck och bröt armbågen. Nu berättar hon om olyckan och smärtan när hon gästade Nyhetsmorgon.
– Jag kände hur det knastrade, säger hon.

ANNONS
|

Att det varit halt ute har de flesta fått inse under de senaste veckorna. En av många är simstjärnan, Sarah Sjöström, som halkade på en isfläck i Stockholm och tvingades till en operation efter att hon brutit armbågen.

LÄS MER:Tobias Sana stortrivs i skräddarsydda rollen

Inte direkt den bästa uppladdningen inför sommarens OS i Japan.

– Jag förstod inte direkt att något var brutet. Först blev jag mest snurrig i huvudet och tappade hörseln. Först var det att allt var så snurrigt som var jobbigast. När det börja lägga sig och jag börja få tillbaka medvetande kände jag hur det knastrade obehagligt, säger hon i Nyhetsmorgon.

LÄS MER:Stefan Jacobsson inför Gais cuppremiär mot Halmstad

”Trodde jag bara var en drama queen”

De första hon gjorde var att höra av sig till sambon och berätta att hon trodde att hon brutit armen. Men till en början verkar det som att hon inte fick särskilt mycket gehör för det.

ANNONS

– Men de trodde jag bara var en drama queen, säger Sjöström.

LÄS MER:Christoffer Brännberger om helvetet efter corona

Till slut fick hon dock besked om att det var ett ett benbrott hon hade råkat ut för. Ett besked som var tufft för henne att smälta särskilt med tanke på att uppladdningen inför OS nu påverkats rejält.

– Det kom verkligen som en chock när de berättade att det var en fraktur och att jag behövde operera. Jag trodde kanske jag bara var en drama queen igen. Det var supertufft att ta emot beskedet när jag satt där med läkaren på sjukhuset.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS