Alexis Sanchez firar sitt andra mål i 3–2-segern mot Crystal Palace.

Sanchez dubbel gav bortaseger

|

Arsenals bortafacit i ligan förbättrades något efter 3–2 borta mot Crystal Palace. Alexis Sanchez gjorde två av målen.

Chilenarens fullträffar gjordes inom loppet av fyra minuter i andra halvlek. Palace hade kvitterat till 1–1 genom Andros Townsend och hemmafansen hoppades på fler när Sanchez distinkt dundrade in 2–1. Anfallaren ökade på kort därefter genom att ta ner Jack Wilsheres långboll på låret och placera in 3–1.

Palace reducerade i den 89:e minuten genom James Tomkins men närmare än så kom inte hemmalaget.

Sanchez sitter på ett utgående kontrakt till sommaren och har i höst inte haft samma utdelning som under förra säsongen. På Selhurst Park kom sjätte och sjunde ligamålet. För Arsenal var det blott tredje segern på bortaplan i höst på tio försök.