Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: MICHAEL ERICHSEN

Samuel Lindberg förlänger med Alingsås

Alingsås fortsätter att bygga för framtiden. Nu står det klart att högersexan Samuel Lindberg har skrivit på ett nytt tvåårsavtal. – Jag stortrivs i Alingsås och har utvecklats oerhört mycket som handbollsspelare sedan jag kom hit.

Samuel Lindberg har stått för ett par starka insatser i Alingsås under årets säsong. Och nu står det klart att talangen kommer att fortsätta sin karriär i klubben även på längre sikt, det här då 19-åringen har förlängt sitt avtal med fjolårsfinalisten till och med 2020. Det meddelar klubben på sin hemsida under tisdagen.

– Vi har ett härligt sammansvetsat lag och fyra raka SM-finaler är ett kvitto på vad klubben kan och vill. Jag har lärt mig väldigt mycket under min tid i AHK och har utvecklat både min fysik och mina handbollskunskaper. Det ska bli kul att fortsätta att utvecklas tillsammans med laget och klubben, säger Lindberg till hemsidan.

Huvudtränare Mikael Franzén är glad över att löftet, som är fostrad i Sävehof, stannar kvar i Alingsås.

– Samuel har inför det här året tagit stora kliv och har på allvar börjat utmana Andreas Flodman på högersex. Samuel har alltid gett hundra och varit sugen på att utvecklas genom att träna hårt och ha en iver att nöta detaljer. En viktig kugge och energigubbe för vårt lag är därmed på plats i ytterligare två säsonger.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.