Foto: Bildbyrån/Skärmdump Twitter
Foto: Bildbyrån/Skärmdump Twitter

Sam Larsson presenterad av Feyenoord

Sam Larsson är nu presenterad och klar för sin nya klubb Feyenoord och han önskades direkt lycka till av landslagskollegan John Guidetti, som har ett förflutet i den nederländska storklubben.

ANNONS
|

Den svenske landslagsmittfältaren byter klubb i den nederländska ligan. Efter tre säsonger i Heerenveen har 24-åringen skrivit på ett fyraårskontrakt med Feyenoord, där han kommer att spela i nummer 11.

– Sam har specifika egenskaper som han kommer att bidra med i vår trupp. Han är en annorlunda typ av ytter om man jämför med de vi redan har. Det ger vår tränare extra valmöjligheter, säger Feyenoords klubbdirektör Martin van Geel till klubbens hemsida.

Redan i helgen bekräftade Feyenoords tränare Giovanni van Bronckhorst att övergången var i hamn och prislappen uppges ligga på runt 40 miljoner kronor, där IFK Göteborg kommer att få en del av summan. Larsson välkommnades i samband med presentationen till klubben av en annan svensk, John Guidetti, som har ett förflutet i Feyenoord.

ANNONS

LÄS OCKSÅ:Samba-Sam klar för Feyenoord

– Jag är så glad att du har skrivit på för Feyenoord. Det är en klubb som har en stor plats i mitt hjärta och förhoppningsvis blir det samma för dig. Det är en fantastisk klubb och fantastisk stad. Du kommer att trivas där. Så lycka till Sam, gör din grej, säger Guidetti i en video som klubben publicerade.

Larssons nya klubb blev i våras ligamästare för första gången sedan 1999 och laget spelar därför i Champions League under hösten.

ANNONS