Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Liverpools Mohamed Salah efter att ha skadats under Champions League-finalen mot Real Madrid den 26 maj.

Salah om skadan: "Förkrossande"

Det är fortfarande oklart om Egypten kan räkna med sin stjärna Mohamed Salah i den första VM-matchen mot Uruguay. Nu talar 25-åringen ut om den otäcka axelskada han fick i Champions League-finalen.

Det var i duell med Sergio Ramos som Salah föll och skadade axeln så illa att han inte kunde spela färdigt finalen mellan hans Liverpool och Real Madrid. Salah berättar om hur den fysiska smärtan blandades med en omedelbar oro.

- Jag tänkte på risken att jag skulle missa VM, och det var en förkrossande tanke, säger han i en intervju med den spanska tidningen Marca.

Salah svarar jakande på frågan om skadan inneburit det värsta ögonblicket i hans karriär.

Han är dock hoppfull om att kunna återhämta sig till Egyptens första VM-match på fredag.

- Jag mår bättre nu. Jag är hoppfull om att kunna spela den första matchen mot Uruguay, men det beror på hur jag känner mig när matchen närmar sig.

Salah skrattar när Marca nämner Ramos syrliga kommentar om att egyptiern nog kunnat spela färdigt Champions League-finalen på sprutor:

- Min kommentar är att det alltid är fint när den som först har fått en att gråta sedan får en att skratta. Kanske kan han också förklara för mig om jag kommer att vara redo för VM?