Sävehof förstärker truppen inför nästa säsong

Sävehof förstärker redan nu truppen inför nästa säsong. Den 23-årige mittnian Olle Ek ansluter från IF Hallby.
– En spännande spelare, säger tränare Michael Apelgren i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

Efter flera säsonger i Hallby återvänder Olle Ek till västkusten där han gick i gymnasiet. 23-åringen från Jönköping gjorde under säsongen 104 mål på 27 matcher.

– Jag har haft en otroligt fin resa i Hallby. Jag har varit med om att ta upp laget till handbollsligan. Efter några år i Hallby är det dags att ta nästa steg i min karriär. Sävehof har en fantastisk anläggning där det är nära till allt, det är en toppenklubb, säger Ek i samma pressmeddelande.

LÄS MER:Så tippar GP:s handbollsreportrar SM-slutspelet i SHE

Under årets säsong var Hallby snubblande nära att nå slutspelet. Laget slutade på en niondeplats i tabellen, två poäng bakom Eskilstuna Guif som tog den sista slutspelplatsen. Sävehofs nyförvärv hade en stor del i Jönköpingslagets framgångar.

ANNONS

– Olle är en jättebra handbollsspelare som har sina styrkor i att man aldrig kan slappna av när han har bollen. Olle gör både mål och har mycket assist, han driver bollen bra i uppspelen och han spelar på ett otroligt uppoffrande och älskvärt sätt, säger IK Sävehofs sportchef Emil Berggren.

För Sävehofs del väntar slutspel. På fredag möter herrarna Eskilstuna Guif på hemmaplan.

LÄS MER:Johanna Ahlm om babylyckan och SM-slutspelet i handboll

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS