Manchester Uniteds Victor Nilsson Lindelöf i duell med Juventus Paulo Dybala på Old Trafford.

Ronaldo vinnare i återbesöket på Old Trafford

Landslagsstjärnan Robin Olsen höll nollan igen för ett Roma som tog andra raka segern i Champions League-fotbollen. Jobbigare hade försvararna Victor Nilsson Lindelöf och Niklas Hult. Både Manchester United och AEK Aten förlorade på hemmaplan.

|

Cristiano Ronaldo återvände till Old Trafford och lämnade sin gamla hemmaplan som en vinnare med ett stabilt Juventus.

Paulo Dybala gjorde matchens enda mål.

Nilsson Lindelöf hade det inte lätt inledningsvis i ett stundtals oorganiserat United.

- Jag vet inte riktigt vad som hände i första, men vi gav dem för mycket yta och vi hade för stor respekt, säger Nilsson Lindelöf till Viasat.

Samarbetet med mittfältaren Nemanja Matic brast flera gånger och den svenske landslagsmittbacken var direkt inblandad i Dybalas mål när han inte täckte inspelet från högerkanten.

Nilsson Lindelöf sågs flera gånger i samtal med Matic.

- Vi gjorde mycket platsbyten och diskuterade hur vi på bästa sätt skulle lösa situationerna.

United gjorde en starkare andra halvlek.

"Höjer oss rejält"

- Surt att vi inte får med oss ett resultat. De gör en betydligt bättre första halvlek, men vi kommer ut till andra och höjer oss rejält. Det vi gör i andra halvlek kan vi ta med oss, säger Nilsson Lindelöf.

Juventus har inlett med tre raka segrar utan att släppa in ett enda mål.

På Stade de Suisse i Bern såg Valencia ut att gå mot höstens första trepoängare. En sådan hade suttit bra i kampen med Manchester United om vidare spel i turneringen efter nyår.

Michy Batshuayi visade vägen mitt i den första halvleken, men Guillaume Hoarau kvitterade på straff för Young Boys. Ett mål som var de regerande schweiziska mästarnas första i gruppspelet och som även betydde första poängen.

Det var ytterst nära ett segermål för Young Boys på tilläggstid men Sékou Sanogo Juniors nick träffade stolpen.

Olycksminuter för Hult

Hemma i Bundesliga har giganten Bayern München öppnat säsongen med två överraskande förluster. Bättre fungerar det i Champions League.

Bayern malde ned AEK Aten, vann med 2–0 och är på god väg mot åttondelsfinal.

Niklas Hult, då och då landslagsaktuell, hade från sin vänsterbacksposition på sin lott att främst ta hand om Arjen Robben. En uppgift som åtskilliga försvarare genom åren sett som oöverstiglig, men nederländaren är inte den han en gång var och Bayern Münchens kollektiva form har varit föremål för heta diskussioner såväl internt i klubben som runt om i Tyskland.

Hult klarade sig länge utmärkt mot Robben och hade även koll på offensive högerbacken Joshua Kimmich, men inom två minuter i andra halvlek förstördes kvällen på Atens Olympiastadion – och Hult var inblandad i båda baklängesmålen.

Efter ett skott från Robben tryckte Javi Martínez – i duell med Hult – in Bayerns ledningsmål efter en dryg timmas spel. Redan i nästa tyska attack gick AEK-försvaret bort sig helt, Robert Lewandowski fick öppet mål och stötte in 2–0 för tyskarna.

Bayern München har sju poäng efter tre matcher medan AEK står på tre raka förluster. Även Ajax står på sju poäng efter 1–0 hemma mot Benfica på tilläggstid.

Olsen höll nollan

Robin Olsen höll åter nollan för Roma som körde över CSKA Moskva. Edin Dzeko gjorde två av målen i 3–0-segern på Olympiastadion. I CSKA spelade 19-årige islänningen Arnor Sigurdsson från start. I april i år gjorde han sin allsvenska debut från start med IFK Norrköping.

Samtidigt gjorde Real Madrid 2–1 på Viktoria Plzen. Real och Roma har båda sex poäng medan CSKA skuggar duon på fyra.

Hoffenheim vände 0–1 till 2–1 hemma mot Lyon bara för att tappa till 2–3 men tyskarna räddade en poäng tack vare 3–3 på tilläggstid.

Manchester City tog andra raka segern via 3–0 borta mot Sjachtar Donetsk efter två mål av David Silva och toppar gruppen före Lyon.