Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Fridolina Rolfö stannar i Barcelona till åtminstone sommaren 2026. Arkivbild.
Fridolina Rolfö stannar i Barcelona till åtminstone sommaren 2026. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Rolfö skriver långt kontrakt med Barcelona

Fridolina Rolfö har förlängt sitt kontrakt med den spanska storklubben Barcelona med ytterligare tre år, till sommaren 2026.

"Jag känner mig väldigt glad över att fortsätta här, jag njuter av varje dag", skriver den svenska fotbollsstjärnan i ett uttalande på La Liga-lagets webbplats och fortsätter:

"Det är en väldigt speciell klubb. Mycket har hänt sedan jag kom hit. Vi har kunnat se det i matcherna på Camp Nou, med fantastiska supportrar som ger oss ett stort stöd. Jag är väldigt stolt över att representera den här klubben."

Den 29-åriga svenska landslagsanfallaren har spelat i Barça sedan sommaren 2021 då hon lämnade tyska storlaget Wolsburg. Kontraktet med Barcelona skulle ha gått ut i sommar men nu står det alltså klart att Rolfö blir kvar i Katalonien i ytterligare tre år.

Barcelona är en av Europas bästa klubbar och blev Champions League-mästare så sent som säsongen 2020–2021. Förra säsongen blev det finalförlust mot Lyon med Rolfö i startelvan. Hon har två år i rad fått Diamantbollen, priset till Sveriges bästa fotbollsspelare.

Det nya kontraktet är skrivet till den 30 juni 2026, skriver Barcelona på sin webbplats.