Fridolina Rolfö blev målskytt i Wolfsburgs 5–1-seger mot Frankfurt. Arkivbild.
Fridolina Rolfö blev målskytt i Wolfsburgs 5–1-seger mot Frankfurt. Arkivbild. Bild: Janerik Henriksson/TT

Rolfö målskytt i Wolfsburgs nya kross

Fridolina Rolfö var på nytt delaktig i en storseger med sitt Wolfsburg. Den svenska landslagsstjärnan stod för ett mål och två assist i Wolfsburgs hemmamöte med Frankfurt, som slutade med en 5–1-kross mot tabellfyran.

Wolfsburg tog ledningen redan i den femte minuten genom Alexandra Popp, innan Rolfö utökade i den 37:e minuten när hon nickade in ett inlägg från högerkanten. Rolfö stod i förra veckan för dubbla assist när den tyska ligan startade om och Wolfsburg slog Köln med 4–0, och hon var inte sämre på den fronten mot Frankfurt. Strax före paus nådde ett inlägg från Rolfö Svenja Huths panna, och strax efter halvtidsvilan kom ännu ett inlägg från svenskan – den här gången mot Ewa Pajor som nickade in 4–0.

Wolfsburg toppar tabellen på 52 poäng, 11 poäng före Bayern München som dock har spelat en match mindre.