Mercedes förare Lewis Hamilton säger att han inte sett en snabbare bil än årets upplaga från konkurrentstallet Red Bull. Arkivbild.
Mercedes förare Lewis Hamilton säger att han inte sett en snabbare bil än årets upplaga från konkurrentstallet Red Bull. Arkivbild. Bild: Hassan Ammar/AP/TT

Rivalen om Red Bull: Snabbaste bilen jag sett

ANNONS
|

Sergio Pérez och stallkompisen Max Verstappen slutade etta och tvåa i Saudiarabiens Grand Prix i helgen. Och säsongens Red Bull-bilar har imponerat bland annat på rivalen och den sjufaldige F1-mästaren Lewis Hamilton, rapporterar CNN.

Hamilton, som slutade femma i sin Mercedes i Saudiarabien, var efter loppet full av beundran för vinnarbilen.

– Jag har aldrig sett en så snabb bil. När vi var snabba var vi inte så snabba, sade Lewis Hamilton.

Han var också fascinerad över hur Max Verstappen lyckades köra om honom under loppet.

– Jag vet inte hur det gick till men han kom bakom mig med väldigt hög fart och jag försökte inte ens blockera honom för det var sån enorm skillnad på våra bilars fart, sade Lewis Hamilton.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS