Rönnberg hyllar spelarna efter tunga segern

Roger Rönnberg kallade det för bortahockey på hemmais. Ryan Lasch förstod inte vad hans tränare menade men var lika glad för det.
– Det var inte vackert, men tre poäng är tre poäng, säger han efter segern mot Örebro.

ANNONS

Det var sannerligen ingen sprudlande hockey som det bjöds på i Scandinavium när Frölunda tog emot Örebro. För Roger Rönnberg som sedan han kom till klubben pratat om den perfekta matchen var det långtifrån en perfekt match.

– Är det här en perfekt match? Nej, det är det inte och det ser alla. Jobbar vi hårt och testas vi av Örebro? Ja, det gör vi. Spelarna lägger ned ett fruktansvärt bra jobb, titta bara på Stålberg som blockar skott i slutet av matchen och den pucken kommer att kännas. Attityden kan vi verkligen inte klaga på och det känns som att vi spelar bortaplanshockey fast på hemmaplan, säger han och fortsätter:

ANNONS

– Det är bra att vi klarar av att hantera så täta och tuffa matcher. Det är ingen perfekt match som sagt men jag är väldigt nöjd med den attityd vi visar upp.

LÄS MER: Sigalets sköna besked efter jobbiga dagarna: "Det har varit tufft"

"Inte vackert"

Ryan Lasch hade svårt att hänga med i Rönnbergs resonemang om bortaplanshockey.

– Jag förstår inte riktigt vad som menas med det. Men vi hade ingen energi kändes det som. Sen var det inte vackert heller men tre poäng är alltid tre poäng, säger han.

LÄS MER: Talangens jubel efter milstolpen: "Jag har varit Frölundait sedan jag började krypa"

Även du njuter av en seger när spelet inte ser något vidare ut?

– Haha! Ja, så jämn är den här ligan så varje gång vi kan ta tre poäng så kör vi på det. Sen var båda lagen ganska dåliga.

Varför hade ni ingen energi?

– Jag säger ingenting ... det är en hemlighet.

Har ni mer energi på torsdag?

– Vi får hoppas det!

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS