Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: MATHIAS BERGELD
Bild: MATHIAS BERGELD

Publikrekord för poänglöst Frillesås

Visserligen inga poäng mot Hammarby – men Frillesås kunde åtminstone glädjas åt ett nytt publikrekord på Sjöaremossen. 1 790 personer såg söndagens 2-5-förlust mot Hammarby.
– Fantastiskt fint på Mossen i dag, säger tränaren Joakim Björkman till Kungsbacka-Posten.

Frillesås går fortsatt tungt i botten på bandyns elitserie. När resultaten inte går med får man ta de glädjeämnen man hittar – som ett nytt publikrekord till exempel. Det slogs nämligen i söndagens hemmamatch mot Hammarby när 1 790 bandyintresserade vallfärdade till norra Halland.

– Det är riktigt häftigt, sjukt kul. Synd att vi inte kunde knipa en poäng. Det hade grabbarna varit värda, säger Joakim Björkman till Kungsbacka-Posten.

LÄS MER: Frillesås kamp för historiska hemmapremiären

Det tidigare rekordet var 1 758 personer – och slogs alltså denna kväll mycket tack vare de busslaster av Hammarby-supportrar som ankom till natursköna Sjöaremossen.

"Kan vara bra med ett uppehåll"

Med ett VM-uppehåll till den 6 februari runt hörnet får nu Frillesås, som ligger näst sist i serien, lite tid att förändra och förbättra taktiken till resten av säsongen.

– Det kan vara bra med ett uppehåll. Nu ska vi samla våra krafter. När matcherna är så tätt så hinner vi inte träna på det vi vill. Nu har vi två och en halv vecka på oss att träna detaljer. Bland annat kommer vi att träna på fasta situationer, men det finns även andra tekniska saker som vi måste se över, säger Joakim Björkman.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.