Ålborgtrion Felix Claar, Lukas Sandell och Mikael Aggefors tog VM-silver med Sverige tidigare i år. Även Jonas Samuelsson spelar i laget. Arkivbild.
Ålborgtrion Felix Claar, Lukas Sandell och Mikael Aggefors tog VM-silver med Sverige tidigare i år. Även Jonas Samuelsson spelar i laget. Arkivbild. Bild: JONAS EKSTRÖMER/TT

Publik tillåts på handbollens "Final four"

ANNONS

Europeiska handbollsförbundet, EHF, kommer att tillåta en publik på 500 personer när herrarnas "Final four" i Champions League spelas i tyska Köln i helgen.

Köln har haft färre än 50 coronafall de senaste sju dagarna och därför anser EHF att publik kan tillåtas. Om smittspridningen fortsätter att sjunka, kan upp till 1 000 personer tillåtas i publiken.

– Det är det här vi hade hoppats på. Handbollen har hållit på ett tag och nu kan även fansen återvända till arenorna. Jag ser verkligen fram emot att få höra hejarop igen, säger EHF-ordföranden Michael Wiederer.

Danska svensklaget Ålborg, franska Paris Saint-Germain och Nantes samt spanska Barcelona spelar i "Final four".

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS