Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Mikaela Laurén sprutar myggspray över Klara Svensson.

Psykningen: Sprutade myggspray på ärkerivalen

Den 10 september är det dags för matchen som de flesta svenska boxningsentusiaster sett fram emot länge. Mikaela Laurén ställs mot ärkerivalen Klara Svensson på Hovet i Stockholm, och redan nu har psykningarna börjat. – Hon slåss som en mygga, sa Laurén på presskonferensen inför mötet och sprutade myggsprej över Svensson.

Stämningen mellan Mikaela Laurén och Klara Svensson har varit minst sagt irriterad under en längre tid. Nu ska de äntligen göra upp i ringen. Hovet den 10 september är datumet som säkerligen är noterat i svenska boxningsfans kalendrar.

Under tisdagen var det dags för presskonferens inför hatmötet och då passade Laurén på att psyka Svensson med hjälp av myggsprej.

– Hon slåss som en mygga. Hon kan irritera runt mig med sina små futtiga slag. Det är bara att jag ger hårdare tillbaka, sa Laurén efter att hon sprejat myggsprej över Svensson, som var snabb med en replik:

–  Det är som en Joe Laberoshow när man går på hennes pressträffar. Ur ett boxningsperspektiv är det lite synd om henne att hon behöver det här. Det blir inte mindre fake av att man ska ha massor med rekvisita vid varje tillfälle. Det ska bli spännande nästa gång, om det blir en kanin ur en hatt, kontrade hon.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.