Premiärdags – GP:s hockeypodd är här!

Nu är det dags! Nu släpper vi det första avsnittet av vår nya hockeypodcast "Fjärde perioden". I premiäravsnittet är det ingen mindre än Joel Lundqvist som gästar och pratar öppet om sin framtid som hockeyspelare i Frölunda.

ANNONS
|

Nu drar hockeysäsongen igång på allvar för Frölunda HC när Brynäs står för motståndet i ett slutsålt Scandinavium i SHL-premiären.

Samtidigt drar vi på GP-sporten igång vår nya satsning. En hockeypodd med namnet "Fjärde perioden".

En podcast som kommer att komma ut en gång i veckan där det blir fokus på just Frölunda HC. Det bjuds på teman och gäster i varje avsnitt men för att ni lyssnare ska ha något att säga till om (vilket vi även vill) så har ni möjligheten.

För att tipsa om ett tema, ämne eller gäst som du vill se i programmet, hur gör du då?

ANNONS

Jo, du mailar till fredrik.janlind@gp.se eller om du vill så väljer du johan.rylander@gp.se. Föredrar du sociala medier?

Där finns vi också.

Då är det FJanlind eller RylanderJohan på Twitter som gäller.

Just det!

Vi har ju en gäst också i det första avsnitet som nu är ute. Det är ingen mindre än Joel Lundqvist, kaptenernas kapten och Mr Frölunda. Där 37-åringen pratar om sin framtid i klubben och som hockeyspelare och det är tydligt åt vilket håll som veteranen lutar.

Det blir även snack om bråken med tvillingbrorsan, om arvtagare i Frölunda, livet med familjen på hemmaplan och hur det går för Frölunda den här säsongen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS