Portland Timbers jublar efter segern mot Orlando.
Portland Timbers jublar efter segern mot Orlando. Bild: John Raoux/AP/TT

Portland vinnare – Jansson snuvad på titeln

ANNONS

Portland Timbers gick segrande ur mötet mot tidigare AIK-backens Robin Janssons Orlando i natt i finalmatchen av turneringen "MLS is back".

Portland Timbers tog ledningen i 28:e minuten med ett nickmål av Larrys Mabiala. Även Portlands andra och avgörande mål stod en försvarsspelare för, när Dario Zuparic gjorde sitt första mål för säsongen.

Svensken Robin Jansson, som bidrog till att Orlando tog sig till finalen när han i matchen mot Minnesota gjorde en imponerande 50-meterspassning till tidigare Manchester United-spelaren Nani, snuvades därmed på titeln. 33-årige Nani passade Mauricio Pereyra som gjorde Orlandos enda mål i finalmatchen.

Turneringen sker i en isolerad bubbla på Disney World i Orlando och spelarna lever under coronarestriktioner – de tillåts inte lämna hotellet. Eter avslutat spel i "MLS is back" kommer nu den ordinarie säsongen i MLS att dra i gång.

ANNONS

Rättad: I en tidigare version av texten uppgavs fel spelare för Orlandos mål.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS