Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Pojkvännen: "Känns bara meningslöst"

Anna Holmlunds pojkvän, skicrosstjärnan Victor Öhling Norberg, berättar för om känslorna efter den allvarliga krasch som hon råkade ut för innan jul. – Just nu känns det bara meningslöst att tävla, mycket bara snurrar, säger han till SVT Sport.

Tre veckor har gått sedan den allvarliga krasch som skicrosstjärnan Anna Holmlund råkade ut för under träning i italienska Innichen. Holmlund vårdas just nu på sjukhus i Sverige där hennes tillstånd fortfarande är allvarligt.

– Fysiskt är Annas tillstånd stabilt, men hon har ännu inte återfått medvetandet, sa landslagsläkaren Jakob Swanberg efter beskedet att Holmlund skulle flyttas till en annan avdelning Karolinska Sjukhuset.

Pojkvännen Victor Öhling Norberg, även han skicrossåkare i världsklass, berättar nu om sina känslor efter kraschen och det lär dröja innan han är tillbaka i tävling.

– Skidsuget bara dog efter det som hände och motivationen att åka har inte kommit tillbaka. Om det kommer tillbaka och när, har jag just nu ingen aning om, säger han till SVT Sport och fortsätter:

– Just nu känns det bara meningslöst att tävla, mycket bara snurrar, säger han. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.