Sadio Mané gjorde två mål i Liverpools seger mot Cardiff.

Planenlig seger för Liverpool

|

Premier League-mötet mellan Liverpool och Cardiff såg mer eller mindre ut precis som nog de flesta hade förväntat sig. Ensidigt.

Medan gästande nykomlingen Cardiff hade stora svårigheter att slå flera passningar i rad mellan sina spelare var det ett Liverpool som dominerade matchbilden på Anfield. Det hittills, i Premier League, obesegrade Merseysidegänget skulle också få kvitto för övertaget tidigt i matchen när Mohamed Salah gjorde 1–0 efter en stökig situation i Cardiffs straffområde.

I andra halvlek skulle Sadio Mané utöka ledningen till 2–0 med ett rykande hårt avslut.

Men Cardiff hittade ett svar i målprotokollet – och på så sätt lite spänning i matchen.

Callum Paterson hittade, något turligt, en reduceringsboll mellan benen på Liverpoolmålvakten Alisson i minut 77.

Men eventuell spänning skulle dock inte ens vara i tio minuter, då Xherdan Shaqiri gjorde 3–1 och Sadio Mané kort därefter gjorde sitt andra för dagen när han fastställde slutresultatet 4–1.

I Watford fick Ken Sema hoppa in i den 65:e minuten i Watfords 3–0-seger mot Huddersfield.