Pontus Dahlberg. Arkivbild.
Pontus Dahlberg. Arkivbild. Bild: Thomas Johansson/TT

PL-klubb mörkade förlängning med svensken

Pontus Dahlberg, med förflutet i både IFK Göteborg och BK Häcken, satt på ett utgående kontrakt med Watford – trodde vi i alla fall. Men den svenske målvakten skrev på ett nytt fyraårskontrakt i somras.

ANNONS

– Watford är inte bäst på att göra saker officiella. Jag förlängde mitt kontrakt i somras till 2025, säger han i podcasten Lundh.

22-åringen, som varit utlånad till Häcken, lämnade i somras Sverige för ett nytt lån i League One-laget Doncaster.

Där har Dahlberg fått rejält med speltid och varit med i höstens VM-kvalsamlingar med landslaget.

Vill etablera sig i Watford

Nu är planen att så småningom etablera sig i Premier League-klubben Watford.

– De tror på mig som en framtida nummer ett, säger Dahlberg.

Dahlberg har spelat 15 matcher för Doncaster i League One hittills den här säsongen och hållit två nollor. Laget ligger på plats 23, näst sist, i tabellen.

ANNONS

Dahlberg är född i Älvängen och spenderade sina ungdomsår i Älvängens IK och IFK Göteborg – innan han under seniorkarriären i tur och ordning representerat IFK Göteborg, Watford, Emmen, BK Häcken och nu alltså Doncaster på lån från Watford.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS