Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Pizzaälskaren Madadis sista match?

Först tackade han ja till matchen i Globen. Sedan fick han ångest för allt pizzaätande.

Efter förlusten mot Joe Duffy i mars tog Reza Madadi en veckas semester. Efter ledigheten fortsatte träningen som vanligt, men då 38-åringen inte hade någon match inplanerad slarvade han med maten. Ofta följdes träningspassen av en margherita med extra ost.

- Jag är en sådan gottegris. Jag älskar pizza och är stamkund på pizzerian. Min tränare äger stället och jag är där nästan två gånger om dagen. Det är ett riktigt bra ställe säger han och skrattar.

- Jag hade varit där och ätit efter träningen, och sedan fick jag beskedet om matchen. Det första jag gjorde var att känna på magen: "Vad fan har jag gjort?"

"Värsta drogen"

Madadi ersätter axelskadade ryssen Majrbek Tajsumov och ställs mot Joaquim Silva vid UFC-galan i Globen.

En match som kan bli karriärens sista.

- Jag har känt att det är dags för mig att gå vidare. Jag har två kids, två söner som är allt jag har och äger. Jag vill lägga tid på dem, jag vill finnas där före dem, säger han.

- Men det här är värsta drogen. Jag blir deprimerad när jag inte är i gymmet, det är helt sjukt. Jag vet inte hur jag ska hantera det, så vi får se hur det blir efter den här matchen.

Fem svenskar

Galans övriga svenskar: Alexander Gustafsson möter Glover Teixeira, Brasilien, Jack Hermansson ställs mot amerikanen Alex Nicholson, UFC-debutanten Oliver Enkamp möter Nordine Taleb, Frankrike, och Nico Musoke, tillbaka efter rygg- och knäproblem, ställs mot Bojan Velickovic, Serbien.