Per Elofsson drabbad av stroke

Den förre skidstjärnan Per Elofsson har drabbats av stroke. Det skriver han i en kommentar till en bild han lade upp på sociala medier.

ANNONS
|

Per Elofsson var en av Sveriges mest folkkära idrottare under sin aktiva karriär. Efter att hans framgångsrika år i skidspåren tog slut har han bland annat synts som expertkommentator i tv.

Nu har 41-åringen drabbats av stroke. Det skriver han i en kommentar till en bild han lade upp på Instagram under måndagen.

I bildtexten berättar Per Elofsson om att hans tre senaste veckor varit radikalt annorlunda mot hans tidigare liv.

"Ja vad livet kan förändras! För 3v sedan allt normalt, livet puffade på i lagom tackt då vindögd heten slog till. Förstod att något var allvarligt fel och har sen dess knappt kunnat gå på toa själv, än mindre skicka iväg meddelanden. Se med vinögthet, vinglig gång och önskar er ett varm lycka till med ert liv! Kram Per", skrev han.

ANNONS

Senare kommenterade Per Elofsson bilden med att berätta att han drabbats av stroke.

"Har haft Stroke!", skrev han.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS