Hugh Grant är utslagen ur tennis-SM i Båstad.
Hugh Grant är utslagen ur tennis-SM i Båstad. Bild: PETTER ARVIDSON

Per-Anders körde över Hugh Grant

Världsskådisen Hugh Grant är i Båstad och spelar tennis-SM. I den första omgången gick han vinnande ur duellen, men mot Per-Anders Lindeborg hade han ingen chans.
– Jag har väl spelat lite mer tennis än vad han har gjort, säger Lindeborg till Sveriges Radio.

ANNONS
|

Många blev nog lite förvånade när det blev presenterat att den brittiske skådespelaren Hugh Grant skulle ställa upp i veteran-SM i tennis i Båstad, men så blev det.

Hollywoodskådisen var på plats och vann också sin första omgång efter att ha dribblat bort publiken genom att ändra sin matchtid för att minska uppståndelsen.

I sin andra omgång fick Grant klart mer folk i publiken – och han fick också rejält med stryk på tennisbanan.

För motståndet stod Per-Anders Lindeborg med flera SM-medaljer från veteranklassen på meritlistan och då hade Hugh Grant inte mycket att sätta emot.

”Aldrig någon fara”

– Han har spelat en hel del tennis. Han hade bra serve och bra forehand, men jag hade väl spelat lite mer tennis än vad han gjort så jag kände ganska tidigt att det skulle gå vägen, säger Lindeborg till Sveriges Radio.

ANNONS

Setsiffrorna blev förkrossande 6–0, 6–1 till Per-Anders Lindeborg.

– Det är stora tennissiffror. Vissa game kan ju vara jämna ändå, men det var nog aldrig någon riktig fara.

Per-Anders Lindeborg berättar också att intresset för ett samtal med honom sedan det stod klart att han skulle få möta Hugh Grant varit överväldigande.

– Det har kommit en tsunami av intressenter som vill ha ett utlåtande och allt möjligt. Det känns givetvis lite konstigt, men det är väl så det är. Man får smaka på hur en del kändisar har det, stackarna, säger Per-Anders Lindeborg till Sveriges Radio.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS