Partillebon satsade 16 kronor – vann två miljoner

För andra gången i år har en person satt 13 rätt på Stryktipset med ett 16 raderssystem. Det handlar om en Partillebo som efter helgens engelska fotboll nu är miljonär.

ANNONS
|

Vissa helger är bättre än andra. Den här får nog kvalificera in som en sådan för en fotbollstippare i Partille.

Under stryktipsomgången med matcher från den engelska fotbollen lyckades Partillebon som en av sju personer pricka in 13 rätt, vilket resulterade i en vinst på 2 052 408 kronor. Inte helt simpelt då exempelvis Liverpool bara fick kryss på hemmaplan mot Burnley och Leicester fick storstryk av Bournemouth.

Det anmärkningsvärda för vinnaren från Partille var att han endast satsat 16 kronor på sitt stryktips. Det är andra gången i år som det händer att en person får 13 rätt efter ha spelat ett 16 raderssystem.

ANNONS

– Extremt imponerande att få 13 rätt en helg som denna, säger Victor Kalda, PR-projektledare Svenska Spel Sport & Casino i ett pressmeddelande.

Så slutade de 13 matcherna

Liverpool–Burnely, 1–1

Brighton–Manchester City, 0–5

Sheffield United–Chelsea, 3–0

Blackburn–West Bromwich, 1–1

Hull–Millwall, 0–1

Middlesbrough–Bristol City, 1–3

Preston–Nottingham, 1–1

QPR–Sheffield Wednesday, 1–0

Wolverhampton–Everton, 3–0

Aston Villa–Crystal Palace, 2–0

Tottenham–Arsenal, 2–1

Bournemouth–Leicester, 4–1

Swansea–Leeds, 0–1

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS