Partillebon efter miljonvinsten: ”Svårt att sova”

Han satsade 16 kronor på Stryktipset. 13 rätt senare hade han en vinst på över två miljoner kronor. Nu berättar Partillebon om tankarna efter storvinsten.
– Det känns fortfarande lite overkligt det här, säger vinnaren till Svenska spel.

ANNONS
|

Det var i helgen som en Partillebo stod för något som bara en annan person lyckats med det här året – nämligen sätta 13 rätt på Stryktipset med ett 16-raderssystem.

Det resulterade i en vinst på hela 2 052 408 kronor.

Vinnaren från Partille vill vara anonym, men har uttalat sig för Svenska spel efter att han kammat hem miljonerna.

– Det har varit svårt att sova, mycket som snurrar i hjärnan. Jag har kört det där systemet länge, det är ett stående system, säger han.

Det såg dock mörkt ut i den sista av de 13 matcherna. Den var mellan Bournemouth och Leicester och Partillebon behövde en Bournemouthvinst för att få alla rätt.

ANNONS

”En väldigt skjuts i livet”

– Leicester var favoriter och de gjorde också 1–0. Jag och min sambo var ute på restaurang när Leicester tog ledningen, då gav jag upp. Men sen när vi gick hem plingade det till i mobilen, då gjorde Bournemouth två mål på en minut. När vi kom hem ledde Bournemouth med 3–1 istället.

Det blev till slut 4–1 och miljonvinsten var ett faktum. Vad vinnaren kommer göra av pengarna har han ännu inte bestämt sig för, men det återstår att se om han förblir en Partillebo.

– Vi måste fundera lite, det här ger en väldig skjuts i livet. Men betala av lån och kanske flytta. Vi får se, det känns fortfarande lite overkligt det här, säger vinnaren till Svenska spel.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS