Paret Schelin har blivit föräldrar

Efter senaste årens fotbollsmässiga olyckor kommer nu ett glädjebesked för Lotta Schelin, 35: Den tidigare landslagsstjärnan och hennes fru Rebecca har blivit föräldrar. "Äntligen är han här", skriver Schelin på Instagram.

ANNONS
|

För ett knappt år sedan höll Lotta Schelin en känslosam presskonferens där fotbollsstjärnan proklamerade att karriären var över.

En tackling under 2017 hade lett till en pisksnärtskada och stora smärtor i nacke och huvud – och efter ett försök till rehab stod det klart att vägen tillbaka var för brant för landslagsanfallaren.

"Stabil mittback eller schysst djupledslöpare?"

– Det är klart att jag hade velat avsluta min karriär på ett annat sätt, sade Schelin då.

Det senaste året har ägnats åt att försöka bli frisk från symptomen – men även åt att förbereda sig för att bli mor för första gången – något som alltså blev ett faktum för en vecka sedan.

ANNONS

"Den 2 augusti föddes vår underbara lilla kille. Stabil mittback eller schysst djupledslöpare?", skriver Schelin bland annat på Instagram.

Lotta Schelin är en av Sveriges främsta genom tiderna, och stod bland annat för 88 mål under sina 185 A-landslagsframträdanden.

GP har sökt Lotta Schelin för en kommentar.

ANNONS