Pampens attack på TV4-profilen

ANNONS
|

Det var i en intervju med Aftonbladet inför att det snart har gått ett år sedan Olof Lundh fick titeln "Årets sportjournalist" som TV4-profilen kom med sitt utspel mot Lars-Åke Lagrell. Fotbollspampen som var ordförande för Svenska Fotbollförbundet i 21 år mellan 1991-2012.

– Jag har förstått att Lars-Åke är missnöjd, att han nu skriver på sina memoarer. En reporter som jobbar för honom har ringt till flera gamla chefer på Expressen, och uttryckligen velat ha skit om mig. Lagrells handgångne man är på jakt efter mig, säger Lundh.

Lars-Åke Lagrell förnekar att han har sökt efter skandaler kring Olof Lundh. Enligt den förre fotbollspampen handlar det om ett utspel från Lundhs sida.

ANNONS

– Nej, det där stämmer inte alls. Han hävdar att han träffat en öm punkt hos mig med sin bok. Det är ju det handlar om – han försöker få reklam för sin bok och sälja fler exemplar av den. Jag har aldrig bett någon gräva fram skit om Olof Lundh. Om jag inte hade varit beredd på den här typen av påhopp så hade jag aldrig kunnat kandidera att bli ordförande i SvFF, säger Lagrell till Aftonbladet.

ANNONS