Påvelund fortsatt obesegrade inför seriefinalen

De gick in i badmintonligan som nykomlingar. Efter fem matcher är Påvelund badminton obesegrade och leder serien.
– Jag hoppas på en final, men det blir tufft, säger Påvelund-tränaren Asger Madsen.

ANNONS
|

När hittills obesegrade Påvelund badminton ställdes mot tabellfyran Trollhättan i badmintonligan vann Påvelund med klara 5-1.

– Trollhättan är ett bra lag, de har många duktiga spelar men vårt lag är också bra. Vi fick kämpa i alla matcher och vi får fem segrar och det är bra, säger Påvelund-tränaren Asger Madsen.

Påvelund, som gick in i badmintonligan som nykomlingar, hade som mål att komma topp fyra i grundserien och med det ta sig till semifinal. Med fem raka segrar vågar Madsen se ännu längre.

– Att vi ligger etta nu är positivt och jag kan tänka mig final. Det vore roligt att spela final och testa det med laget, så det hoppas jag. Men det blir tufft i semifinal för alla fyra lag i semi är väldigt duktiga. Så det blir svårt.

ANNONS

Seriefinal mot Halmstad

Nästa vecka tar Påvelund emot Halmstad, även de obesegrade såhär långt i serien, i seriefinal – det blir ettan mot tvåan i tabellen.

– Vinner vi mot Halmstad på tisdag går vi in i mellanserien med tre poäng och det är viktigt att komma till semifinal som etta eller två för att få välja motstånd, säger Madsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS