Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Otäcka skadan efter "Pokémon-knocken"

Matchen mellan Michael Page och Evangelista Santos under Bellator MMA i London blev omtalad efter att Page firat sin knockout med att kasta en Pokémon-boll mot Santos när han låg utslagen i oktagonen. Men nu visar det sig att "poké-knocken" tog riktigt illa, Santos fick fraktur i pannan av smällen.

Pokémon Go tog sig till slut in även i sportens värld. I matchen mellan Michael Page och Evangelista Santos på galan Bellator MMA i London närmare bestämt.

Page knockade spektakulärt Santos med ett knä mot ansiktet. Efter sin knockout firade Page genom att hämta en kaps och en Pokémon-boll, som han sedan kastade mot Santos som låg plågad i smärtor.

Klippet på firandet fick stor spridning i sociala medier, men dyker bilder upp som gör det hela lite mindre lustigt. Santos fick en fraktur i pannan och hans liv var i fara efter knocken. 

Page chockades själv av bilderna och skickade en hälsning via sitt Instagram-konto. "Jag är tacksam för att jag fick möjligheten att fajtas mot en person som honom och testa mig själv. Jag önskar honom allt gott och en snabb återhämtning. Respekt".

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.