OS-medaljörens skjuts började brinna

När den svenska friidrottaren Simon Pettersson tog en taxi till hotellet i Montenegro började den brinna. OS-medaljören berättar om dramat under landslagets träningsläger.
– Blev lite orolig när lågorna började att komma, säger han till SVT.

ANNONS
|

Simon Pettersson och hans tränare Vésteinn Hafsteinsson är på plats i Montenegro, för att vara en del av svenska landslagets träningsläger.

Pettersson förbereder sig inför sommarens VM för fullt, men efter en gymträning uppstod ett ordentligt drama. För när han skulle tillbaka till hotellet i en taxi slutade slutade det med att den började brinna.

– Vi hade precis varit och tränat på gymmet, och så kom vi tillbaka i taxi. När Vésteinn satt och betalade i bilen så började det att ryka ur motorhuven. Och man ser hur han som körde oss fick panik, han springer ut och kastar upp bakluckan och börjar leta efter en brandsläckare. Det tog ju eld till slut, berättar Simon Pettersson för SVT.

ANNONS

Fick tag på en vattenslang

De var på väg tillbaka till hotellet. De försökte backa från bilen och efter någon minut hade en annan man fått tag på en vattenslang, för att försöka släcka branden. Ingen ska ha kommit till skada och därefter kunde taxin lämna platsen.

När Pettersson fick frågan om han aldrig blev orolig av branden svarade OS-silvermedaljören:

– Nja, blev lite grann när lågorna började att komma, säger Pettersson, som ska tävla i sommaren VM i Eugene.

LÄS MER:Polisen ber sprintstjärna om ursäkt

LÄS MER:NWSL skakas av ännu en skandal

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS