I sin intervju med Sportexpressen säger Angelica Bengtsson att hon arbetar tre nätter i veckan.
I sin intervju med Sportexpressen säger Angelica Bengtsson att hon arbetar tre nätter i veckan. Bild: CARL SANDIN

OS-hoppet jobbar nattskift på Postnord

Ett framflyttat OS har lett till att många idrottare får mer tid över. En av dem är stavstjärnan Angelica Bengtsson – som jobbar natt på Postnord.
– Jag jobbar natt på PostNord i Växjö, står och slänger paket. Tomtenisse, liksom, säger hon till SportExpressen.

ANNONS
|

Fram mot sin satsning på OS 2020 hade Angelica Bengtsson valt att ta ledigt från sina studier för att satsa helhjärtat mot mästerskapet. Men nu när OS i stället avgörs nästa år har hon fått mer tid att fylla.

När hon beslöt sig för att söka sommarjobb fick hon inte ett, utan två. Det berättar hon själv i en intervju med SportExpressen. Det ena är som vinnarkommunikatör på Svenska spel – det andra är nattarbete på PostNord i Växjö.

LÄS MER:Angelica Bengtssons nya jobb: Ge glada besked via telefon

– När det kom ut att jag sökte jobb så var det många som hörde av sig. Och en av mina sponsorer hade kontakter på PostNord, så jag fick tider där, säger Angelica Bengtsson.

ANNONS

Blir man inte trött om man jobbar mitt i natten?

– Alltså, om det är någonting jag har jobbat med de här senaste tio åren så är det att hantera hur man byter tidszon, eftersom jag har rest så mycket. Så jag sover när jag har tid över. Jag brukar ändå få ihop sju-åtta timmar om dagen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS