Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/11

"Om han är smart låter han mig spöa honom"

Supermatchen mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor fortsätter att vara ett hett samtalsämne inom fightingvärlden, och det lär knappast lugna ner sig efter Mayweathers senaste utspel. – Om han (Conor McGregor) är smart låter han mig spöa honom, säger han till The Telegraph.

Utspelen har varit många. Kanske främst från UFC-stjärnan Conor McGregor som gång på gång försöker reta upp den numera pensionerade världsmästaren i boxning Floyd Mayweather, som var obesegrad i 49 matcher under karriären, till den grad att han ska säga ja till att en uppgörelse i ringen.

Men nu är det Mayweathers tur att hälla bensin på elden. I en lång intervju med The Telegraph gör han tydligt att han gärna skulle se att supermatchen blir av.

– Den här killen sa att jag är en mes, att jag är rädd, att jag är en fegis. Alla 49 sa samma sak och resultatet var alltid detsamma. Om Conor McGregor verkligen vill möta mig så kan vi se till att det händer. Men är det hela bara spel för galleriet? Det måste vi få veta, säger Mayweather.

Matchen lär kosta

Det har som vanligt när det gäller Mayweather pratats stora summor för att matchen ska bli av. När den nu 40-årige amerikanen mötte Manny Pacquiao i en upphausad titelmatch i maj 2015 fick han 300 miljoner dollar och det är troligt att något liknande kommer att krävas för en drabbning med irländaren McGregor.

– Skillnaden mellan mig och honom är att han måste fortsätta gå matcher. Om jag var honom och jag var smart skulle jag låta Floyd Mayweather spöa mig för en massa pengar innan jag förlorar igen i UFC. Det är logiskt ur en affärsmässig synpunkt, säger Mayweather.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.