Olsens första ord efter attacken: "Idioter"

Robin Olsen startade sin första match för Aston Villa i 2–3-förlusten mot Manchester City. Efteråt blev svensken påhoppad av motståndarsupportrar i samband med Citys titelfirande. "Idioterna som attackerade mig förstör inte mina känslor för dagens match", skriver målvakten på Instagram.

ANNONS
|

"Manchester City ber uppriktigt om ursäkt till Aston Villas målvakt Robin Olsen som blev attackerad efter slutsignalen när supportrar tog sig in på planen. Klubben har startat en omedelbar utredning och när individen som är ansvarig har identifierats kommer individen att stängas av från arenan på obestämd tid", skriver Manchester City i ett uttalande på sin hemsida.

Aston Villas tränare Steven Gerrard fick på presskonferensen efter matchen frågan om hans spelare tog sig till omklädningsrummet oskadda.

– Svaret är nej. Min målvakt (Olsen) blev attackerad, säger Gerrard enligt The Athletic.

Senare under kvällen kom Manchester Citys offentliga ursäkt – och även Olsens egna ord om vad som hände.

ANNONS

"Idioterna som attackerade mig förstör inte mina mina känslor för dagens match. Jag fick chansen att göra min debut för den här fantastiska klubben och vi var väldigt nära att få ett bra resultat mot en tuff motståndare", skriver den svenske landslagsmålvakten på Instagram.

City vann matchen med 3–2 och säkrade därmed Premier League-titeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS