Robin Olsen. Arkivbild.
Robin Olsen. Arkivbild. Bild: Jonas Ekströmer/TT

Olsen lämnar Cagliari – återvänder till Roma

Robin Olsen lämnar Cagliari, dit han varit utlånad hela säsongen, och återvänder till Roma. Det bekräftar den svenske landslagsmålvakten i fotboll själv på Instagram.

ANNONS

"En lång och blandad säsong har nått sitt slut, jag är stolt över min tid här och kommer att sakna supportrarna och mina lagkamrater", skriver Robin Olsen.

30-åringen, vars lånekontrakt med Cagliari löpte ut under tisdagen, har den här säsongen startat i 17 av 28 ligamatcher för Serie A-tian. Nu återvänder han till Roma, men det är osäkert om han spelar i någon av tabellfemmans tio avslutande ligamatcher.

Robin Olsen värvades till Roma från danska FC Köpenhamn efter VM-succén med Sverige i Ryssland för två år sedan. Kontraktet med Roma gäller i tre år till men det har spekulerats i att svensken kommer att lämna den italienska klubben senare i sommar.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS