Olle ”Ollelito” Arbin till vänster i bild.
Olle ”Ollelito” Arbin till vänster i bild. Bild: JONATHAN NÄCKSTRAND

Olle ”Ollelito” Arbin bäst i Europa på Fifa

Olle ”Ollelito” Arbin kan titulera sig som bäst i Europa efter att han vunnit Fifa 20 Summer Camp Series. I finalen tog han sig an britten Tom – som är bäst i världen.
– På en bra dag kan jag slå alla. Men jag ska försöka hålla fötterna på jorden och inte flyga i väg. Men att vinna här känns fantastiskt, säger Ollelito efter segern.

ANNONS
|

Boråsaren Olle ”Ollelito” Arbin, som tillhör BK Häcken i e-allsvenskan, tog sig hela vägen till final i Fifa 20 Summer Camp Series. Väl där fick han möta världens främsta Fifa-spelare, Hashtag-spelaren Thomas ”Tom” Leese.

I matchen visade Ollelito upp ett aggressivt spel mot britten som sattes under stor press och fick honom att göra avgörande misstag. Matchen slutade 6–4 till Ollelito.

– Han är den bästa Fifa-spelaren i världen så jag ser det som en stor bedrift för mig att slå honom i finalen, säger Ollelito i Twitchsändningen, enligt SportExpressen.

I och med segern blev 18-åringen dessutom 136 000 kronor rikare.

ANNONS

Öis-spelare tog en tredjeplats

Ollelito var inte ensam svensk på pallen.

Oliver ”OliBoli7” Uttgren knep till sig en tredjeplats i turneringen. OliBoli7 representerar Örgryte IS i e-allsvenskan och vann e-allsvenskan tillsammans med William ”Dejex” Berg så sent som i början av juli.

Nu kan OliBoli7 också titulera sig som trea i Europa.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS