Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Zlatan Ibrahimovic gjorde hattrick när hans LA Galaxy besegrade LA FC med 3–2 i helgen. Nu blir han eventuellt granskad av MLS disciplinära kommitté. Bild: Kelvin Kuo/Reuters/TT

Okbensfraktur efter krock med Zlatan

Zlatan Ibrahimovics hattrickshow i derbyt mot Los Angeles FC kan följas av en avstängning efter en nickduell med motståndarbacken Mohamed El Munir.
Armbågen från Ibrahimovic ledde till en okbensfraktur på LAFC-backen.

Los Angeles FC-backen Mohamed El-Munir skadades allvarligt när han fick Zlatan Ibrahimovics armbåge i huvudet under derbymötet mot LA Galaxy i den amerikanska fotbollsligan MLS natten till lördag svensk tid, rapporterar mlssoccer.com.

Det var i en nickduell som Ibrahimovic knockade El-Munir med armbågen. Den sistnämnde kommer troligtvis att behöva opereras eftersom han ådrog sig en okbensfraktur.

Bild visar buckla i huvudet

En talesperson för MLS säger att händelsen kan komma att granskas av ligans disciplinära kommitté, och i så fall finns en risk att Ibrahimovic stängs av.

I en bild utlagd av El-Munirs tidigare lagkamrat Amro Tarek (numer i New York Red Bulls) syns en buckla i El-Munirs huvud tillsammans med en röntgenbild på frakturen.